Wat is Visine

juni 27, 2021 0 Door axtie

Visine

MR. VO glosses die Visine voor het overmatig reinigen van het uitwendige deel van het oog. In sommige andere landen krijg je de enige echte Visine en ik neem aan dat er ook nog een andere Visine is voor het reinigen van de binnenkant van het oog.

Ondanks enkele schommelingen in de kostprijs van de Visine-tube wordt het gebruik van Visine voor het reinigen van het oog door vele landen niet langer gesteund, wegens de bezorgdheid die is geuit door inzamelaars van overheidsinstanties en ook wegens de bezorgdheid die is geuit door vele vrijwilligersorganisaties. Sommige vrijwilligersorganisaties zijn gestopt met het gebruik van Visine en ik vermoed dat er nog veel meer zullen volgen.

Wat doet Visine?

Visine wordt gebruikt tijdens en na chirurgische ingrepen, en ook voor applicatiedoeleinden.

Het wordt gebruikt om water in het oog te zuigen, zodat tijdens de oogchirurgie het oog wordt gereinigd van deeltjes en afgebroken stukjes, en ook om allerlei puin te verwijderen.

Visine kan eigenlijk worden gebruikt om voedsel voor blinden te bereiden, maar Visine wordt ook gebruikt als ontsmettingsmiddel.

Uniek is dat Visine in staat is water in het oog te zuigen vanuit het reservoir in het neusgat, maar ook in het oog vanuit de keel. Deze eigenschap kan niet worden gebruikt met gewone waterglazen, die een ingebouwd filter hebben en gewoonlijk een opening hebben om water af te voeren.

Waar wordt het voor gebruikt?

De unieke eigenschap van Visine is dat het water tegelijkertijd van beide kanten in het oog trekt. Deze spoeling met dubbele werking helpt bij het reinigen van het oog en verwijdert ook deeltjes uit het oog. Nogmaals, het is nuttig bij het reinigen van het oog en bij het bereiden van voedsel voor blinden.

Visine en rauw voedsel

Zowel Visine als Raw Food hebben een plaats in de wereld, en om vele redenen. Visine is in feite het op één na meest gebruikte ingrediënt bij de bereiding van voedsel in alle Engelssprekende landen. Dit komt onder meer door het unieke vermogen van Visine om eiwitten af te breken. Op die manier helpt het bij het oplossen van vetten en ook bij het vernietigen van bacteriën.

Visine is uniek omdat het tegelijkertijd uit beide neusgaten water in het oog kan zuigen. Deze dubbele werking van de spoeling helpt het oog te reinigen en verwijdert ook deeltjes uit beide neusgaten.

Visine wordt al gebruikt sinds lang vervlogen tijden. Een Visine is beroemd geworden door de eponiemen van Joe Brown. (geen relatie tot Joe Brown). Visine werd door hem gebruikt om Jotermight te helpen. Diezelfde uitdrukking is nu getransformeerd in.

Lees meer:
Eyelash lift
Voedingssupplementen kopen