Vintage Gone

juni 27, 2021 0 Door axtie

Oldtimer Soest

Vintage auto’s worden geclassificeerd met een speciale code om ze te onderscheiden van gewone auto’s. Ze hebben een identificatienummer dat ‘verishi code’ wordt genoemd en dat veel informatie over het voertuig geeft. Zoals gezegd zijn “oldtimers” voertuigen die vóór 25 jaar zijn geproduceerd. De codes zijn uniek voor elk afzonderlijk model en hun waarde verandert aanzienlijk met de tijd.

Deze oude auto’s worden aangeboden met complete onderhoudspakketten en veel ongewenste onderdelen zijn met precisie ontworpen om te passen bij de individuele kenmerken van het model. Zodra deze beschadigd of aangetast zijn, kunnen ze niet meer worden gerepareerd. De verishi codes zijn echter overdraagbaar zolang het voertuig bij dezelfde eigenaar is. Daarom worden ze moeilijker te verkopen. De nieuwste generatie inhalen

De groei van de Chinese middenklasse heeft de weg geëffend voor de groei van musea en galerijen, die de wegen van de wegversmallingen hebben geprimed. Zonder enige twijfel worden deze voertuigen in hoog tempo tot klassiekers die op de stadsweg worden geramd om de demografie van deze tijd aan te trekken. Chinese klassiekers worden ofwel in dezelfde stad gerestaureerd, ofwel in een andere stad. De klassieke auto is een integrerend deel van het stedelijk leven geworden.

De Chinese klassiekers worden aangeboden met complete onderhoudspakketten. De prijs van het voertuig is aanpasbaar omdat er veel aanpassingsmogelijkheden zijn. De onderdelen van alle types kunnen worden uitgewisseld met de hulp van specialisten in aangepaste onderdelen. Het feit dat deze voertuigen worden aangepast is al lang een teken des tijds. De race om de stedelijke eliteklasse is begonnen. De moderne Chinees®, niet de klassieker, doet niet onder voor de verfijnde en geraffineerde. Alleen al het feit dat hun voertuigen een lager prijskaartje dragen, heeft hen er niet van weerhouden de mensen uit de onderklasse te bespotten als zijnde achterlijk en grof.

Lees meer:
Occasions Soest
Autobedrijf Soes