Hoe uw domein te beschermen tegen een kwaadwillende slechterik

juli 27, 2021 0 Door axtie

Wij zijn meestal vertrouwd met audits van civiele of op het land gevestigde openbare organisaties. Integratie van dergelijke audits in een team van “kwaliteitsmanagers” van de corporatie zal de corporatie in staat stellen middelen, processen en de organisatie te beschermen tegen materiële schade. Zo kunnen fouten en gebrekkige controleschema’s worden opgespoord die leiden tot corruptie “in het hele systeem”.

Interne en externe audits zijn twee zijden van dezelfde medaille, de manier om gecorrumpeerde en slecht beheerde activa te onderzoeken en terug te krijgen.

Wat stellen we als eerste vast? Interne onderdrukking, indirecte controle; over mannen en over bezit?

Interne onderdrukking – Vrouwelijke werknemers kunnen bij de bedrijfsvoering meer dan mannen worden mishandeld als zij zich niet volgens de seksenormen gedragen. Hetzelfde kan gezegd worden over opdrachten en promoties of over vrouwen die nooit weorden aangenomen. Het is altijd goed om je stem te laten horen en je tegen dergelijke toestanden te verzetten.

Dit betekent ook dat, als het andere werknemers heeft geholpen, het onmogelijk zou zijn om seksuele gunsten te ruilen in ruil voor een promotie.

Om te bepalen of “vrouwelijke werknemers meer mishandeld kunnen worden dan mannen” is het belangrijk externe audits te laten uitvoeren. Soms wordt de zwijgcode te sterk voor een bedrijf om zelf op te lossen. Een social media-operatie kan de eerste en laatste verdedigingslinie zijn om een bedrijf eerlijk te houden.

Opmerking: Tijdens seksuele intimidatie, wanneer de vrouw de man slaat of over hem roddelt tegen andere mannen, wat kun je dan doen, behalve je verontschuldigen en respecteren, waar de intimidatie over ging, als je er iets aan kunt doen? [Dit artikel, de slachtoffers, de auteur en de moderne HR/seksuele intimidatie cultuur, het rechtssysteem etc.]

Lees meer:
ISO Certificering 
Consultancy