Gratis gewichten

juli 15, 2021 0 Door axtie

Bootcamp Eindhoven

Vrije gewichten zijn een essentieel onderdeel van elke training. Vaak trainen we in stadions onder zeer warme omstandigheden en bestaat onze uitrusting dan uit elektrische tondeuses, halters, pull up machine, fiets, loopbanden en loopbanden. Zonder de juiste trainingsaccessoires worden deze trainingen steeds moeilijker. U wilt zich niet vervelen terwijl u fit en gezond blijft, dus probeer vrije gewichten bij uw trainingen te gebruiken. Ze kunnen worden gebruikt voor meer dan schouders, benen en bovenlichaam workouts in de Bootcamp � waardoor u het beste van twee werelden te maken.

Voordelen van het concentreren op het belasten van heupen en rompmassa

Vrije gewichten bieden weerstand die uw lichaam aankan, maar niet meer dan u bereid bent te verdragen. Bij Bootcamp gebruiken stagiaires hun vrije gewichten op een manier die ze zelf niet zouden doen; dit biedt een verscheidenheid aan voordelen, zoals meer kracht, flexibiliteit, spierversterking en vetverbranding. Wat dit mogelijk maakt is Bootcamp’s unieke gepatenteerde typische bewegingszolen die een volledige lichaamsoefening met buitengewoon gemak ondersteunen. Elke oefening is op maat ontworpen om specifieke gebieden van het lichaam aan te pakken om uw volledige conditie te verbeteren.

Als u niet bekend bent met typische bewegingszolen, zijn ze precies wat ze zeggen dat ze zijn: twee dunne veren bevestigd aan de onderkant van een standaard paar trainingsschoenen. De veren zorgen voor een soepele, moeiteloze draaibeweging onder je voet; zonder deze flexibele onderkant kan de workout snel een hel voor je voeten worden, want je zult blij zijn dat je ze hebt. U kunt Bootcamp trainingen slechts twee dagen volgen, maar de intensiteit is zo hoog dat zelfs doorgewinterde mensen geïntimideerd raken omdat ze de hele dag opgesloten zitten in een ruimte met slechts één stoel en domme herhalingen beperkt zijn tot slechts 15 of 20 per workout!

Bootcamp gelooft erin om elke bezoeker een positieve, aanmoedigende omgeving te bieden, zodat wat zij ervaren als eenWSBI ( Wheat Soap Bubble, Lumbar Bay Masala, Body Glove en Leg Plugged) dag in de Bike Barn een levenslange onderneming kan worden. Tijdens de week controleren de Personal trainers en het personeel de workouts en geven ze feedback aan de deelnemers. Een belangrijk onderdeel van de Bootcamp filosofie is het bereiken van de studenten vanaf het begin. Om Bootcamp een welkome en succesvolle culturele mentor te maken, gebruiken ze loskoppelende spelletjes en VR-simulaties om mensen kennis te laten maken met de sportschool en om de toon te zetten over hoe de sportschool eruit zou moeten zien. Spellen, afbeeldingen en muziekselecties worden gebruikt om Bootcamp vriendelijk en divers te maken en iedereen welkom te heten.

In tegenstelling tot Crowd Camp, vertrekken de mensen kort daarna omdat ze gebruik kunnen maken van de douches, kleedkamer en ruim voldoende eten en water. Dit tweedehands voordeel is een mooie aanvulling om actief te blijven, fitness te bevorderen en de zakelijke relatie die Bootcamp heeft met de gemeenschap te versterken. Wetende dat mensen door de achterdeur vertrekken met hun staart onder hun kin, is het een goed idee om eten klaar te zetten voor deze eerste-timers!

Lees meer:
Online trainen