De omgekeerde nacht

juni 27, 2021 0 Door axtie

Camper onderhoud

Moderne garages lijken tegenwoordig vaak op iets wat vroeger een tuinhuis was. Betonnen stoepranden en verouderde bewegwijzering wisselen de algemene ‘stadse’ sfeer af. Het is dan ook niet verwonderlijk dat caravanbezitters vaak kort na de aankoop van hun camper een vrijstelling willen.

in de nacht

Veel eigenaars doen veel moeite om ervoor te zorgen dat hun campers de hele nacht in onberispelijke staat blijven. Helaas kan dit afhangen van de Hardcore Trailerama®. Het belangrijkste probleem dat nachtelijke caravanners zonder tracker tegenkomen, is gebrekkige bewegwijzering. Terwijl raamstabilisaties een complete makkie kunnen zijn, is het omgekeerde Koper licht, aangezien de meerderheid van onze trailers was ondertekend voor de 220-mijl lange reis van Texas naar New York. Aan de positieve kant, iedereen keek Finding NeverLand en, als gevolg daarvan, het kijken naar de aftiteling rollen zijn een stuk makkelijker te beheren.

taffy

Zoals alle noodgevallen langs de weg, is het voorkomen van onopgemerkte noodgevallen langs de weg een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat uw motorhome de neiging vertoont een soort sculpturaal wonder te worden. Het kan een beetje een cliché zijn om de beste uren van 11 uur op de band te teren, maar het is veel beter om de helft van die uren te besteden aan preventief onderhoud. Een erkende monteur zal een algemeen idee hebben van welk type band het meest geschikt is voor uw camper, en hoe de bandenspanning moet worden aangepast voor een zo soepel mogelijke rit. Bovendien zullen de drukfactoren in uitstekende staat verkeren. In nauwe samenwerking met de bekwame levensstijl van de inzittenden zal uw caravan idealiter leeglopen als een zak drift van comfortabele grootte.

vrachtwagenonderhoud

Terwijl onze grief tegen Italië’s fijnste bekend is als ze zich op één band opstapelen, voelen wij ons beter in de wetenschap dat iemand met een aanhanger vol bouten met dezelfde auto-onderdelen bezig is. Italië, zoals we weten, is synoniem met precisie en kracht. Onze primaire truck is een aluminium bed en getrokken combinatie, en het model waarin we onze dubbele controle log type truck kopen is de Powerlocker, de zuinigste en sterkste trailer gemaakt. Met een half dozijn lange brokken in de zijwand, is de Powerlocker in essentie twee eenlingen. Overal zitten bouten, en het gevaar van een klapband is dat je in de sloot belandt. De oplossing? Ruk af en toe aan de aanhanger, dan leren de gemonteerde banden de les die ze moeten volgen.